Velkommen til Salon Care på Vestegnen – din grønne frisør

Velkommen til Salon Care på Vestegnen – din grønne frisør

Salon Care har specialiseret os i den fuldkomne økologisk hårpleje til dig, som ikke ønsker kemikalier, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer i behandlingen, og til dig som ikke vil gå på kompromis med god kvalitet, høj serviceniveau og ikke mindst kompetente råd og vejledning, som passer lige til dig.

Salon Care´s produkter er fremstillet af naturens egne råstoffer så som plantefarver, ingrediColor, æteriske olier m.m. På dette grundlag kalder vi os en grønfrisør.

Er du allergiker – gravid – eller ønsker du bare at gøre noget godt for dig selv og miljøet – vil din grønne frisør – Salon Care – være et oplagt valg for dig.

Salon Care serverer økologiske produkter mens du bliver behandlet – bl.a. forskellige kaffer fra Urtekram, te samt frisk økologisk frugt og andre lækre sager. Salon Care går ind for “fair trade” – så Salon Care gennem handel med fjerne lande kan sikre lighed.

Salon Care er kendte for vores lækre spa-fodbad med æteriske olier (gratis) mens du bliver behandlet – dog ikke ved klip alene.
Salon Care kunder strækker sig og har i dag, kunder der kommer fra. Vestegnen, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Tåstrup, Hedehusende, Fløng, Solrød, Glostrup, Karlslunde, Roskilde, vi glæder os også til at se dig.

Alle hårbehandlinger er af høj kvalitet og med produkter, der er uden allerigfrem- kaldende, kræftfremkaldende og homonforstyrrende stoffer.
Spa-fodbad til alle behandlinger uden klip, med de reneste aromatiske og æteriske olier.
Økologisk kaffe, te og kakao.
Frisk vand og økologisk frugt samt økologiske slikkepinde til de små.
Afslapning og velvære.